12/12/07

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.)
  • ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Τον νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λεωνίδα Κουρή επισκέφτηκε ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης με συνοδεία κλιμακίου του ΛΑ.Ο.Σ. την Πέμπτη 5 Ιουλίου με αφορμή την νέα κινητοποίηση του λαού της Ανατολικής Αττικής προκειμένου να μην εφαρμοστούν σε Κερατέα και Γραμματικό τα σχέδια της κυβέρνησης για την δημιουργία ΧΥΤΑ. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και ενημέρωσαν τον κ. Καρατζαφέρη, εκτός από τον νομάρχη Ανατολική Αττικής κ. Κουρή, ο δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού και ο πρόεδρος του Γραμματικού Νίκος Κούκης. Το κλιμάκιο του ΛΑ.Ο.Σ. αποτελούσαν ο νομαρχιακός σύμβουλος Μάκης Βορίδης, καθώς και οι Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Ιωάννης Διαμαντής, Χρήστος Καλαποθαράκος και Μαρία Σόκαλη.

Κατά την συνάντηση ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στα ψηφίσματα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να μην περάσει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης και να αποτραπεί η δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή. «Οι ΧΥΤΑ αποτελούν ξεπερασμένη τεχνολογία, η οποία θα πρέπει να εξαλειφθεί, η δε χωροθέτησή τους στην Αττική αποτελεί περιβαλλοντικό έγκλημα, το οποίο θα πρέπει να αποτρέψουμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Από την πλευρά του ο νομαρχιακός σύμβουλος Μάκης Βορίδης τόνισε ότι οι απαλλοτριώσεις που προωθούνται σε επίπεδο περιφέρειας πρέπει να σταματήσουν με κάθε μέσο, δηλώνοντας παράλληλα την ενεργή συμμετοχή του σε κάθε είδους κινητοποίηση που θα αντιστρατευθεί αυτόν τον σχεδιασμό.

1 σχόλιο:

D.S.DAMASKOS είπε...

ANOIKTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ θ.Πάνγκαλο.

TI GINETAI....?......TI MYALO KOYBALANE?.....TI PANE NA KANOYNE?........
APO OTI FAINETA O G.G. DASWN TOY YP. GEWRGIAS EINAI GIA NA APOXARAKTHRIZEI DASH KAI NA TA DIATHETEI STIS EPIXEIRHMATIKES OREXEIS TOY KATHE KAKOPOIOY KATASKEYASTH KAI NTOPIOY PARAGONTA......O G.G. TOY YP. POLITISMOY GIA NA APOXARAKTHRIZEI ARXAIOLOGIKES PERIOXES ..........KAI PAEI LEGONTAS......

FAINETA DYSTYXWS OTI MIA APO TIS YPHRESIES POY PREPEI NA PROSFEROYME STHN AMOIRH XWRA MAS EINAI NA PROSPATHHSOYME NA BALOYME KATW APO EYRWPAIKH EPITHRHSH OSO DYNATON PERISSOTERA YPOYRGEIA ....TO TAXYTERO DYNATON.......AN EIMASTE ELLHNES .....AN EXOYME TIMH KAI AXIOPREPEIA ...... AN AGAPAME THN XWRA MAS......
APODYKNYETAI AYTOI POY MAS DIOIKOINE DEN EINAI MONO APLA ANIKANOI ALLA EINAI ANTHELLHNES.....PRODOTES....DIEYTHARMENOI.....BATHEIA ANHTHIKOI ......KAI POLY EPIKINDYNOI............

TO EYTYXHMA EINAI OTI SAN TETOIOI POY EINAI DEN EINAI EYFYEIS ......EINAI MONO POLY PONHROI.......KAI AYTO SE SYNDOIASMO ME THN EPARSH POY TOYS DIAKRINEI TOYS KANEI NA KANOYN LATHH......
.....MEGALA KAI PROFANH LATHH.........OPWS STHN PERIPTVSH MAS ME THN MELETH PERIBANTOLLOGIKWN EPIPTVSEWN POY STHRIXTHKAN.......KAI AYTO TOYS KANEI EYALWTOYS .....


κ. Πάγκαλε,

Το παραπάνω σχόλιο (σε κεφαλαια greeglish) μου το έστειλε συνάδελφός μου που εργάζεται στις Βρυξέλες. Το προσυπογράφω και τον κρατάω σε ανωνυμία.
Πιστεύω ότι σας αφορά.......ελπιζω μόνο-ειλικρινά να μην σας περιγράφει.
Η Μελέτη Περιβανολογικων Επιπτώσεων που αναφέρει είναι η περίφημη Μ.Π.Ε. που έφερε η κ. Β. Παπανδρέου στην βουλή το 2003 και την κάνατε νόμο......αφορά την χωροθέτηση νέων ΧΥΤΑ σε ΦΥΛΗ, ΚΕΡΑΤΕΑ και ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ.
Η Μ.Π.Ε. αυτή ειναι απίστευτα ανόητη......λέει εξωρενικά πράγματα.....θα έπρεπε να την είχατε διαβάσει πριν υπογράψετε.

Εξυπηρετεί μόνο τα άνομα συμφέροντα μιάς κλίκας ανθρώπων (δημάρχων και διαφόρων παρατρεχάμενων....) που διοικουν τον ΕΣΚΔΝΑ και την ΚΕΔΚΕ (που θέλουν να επαναλάβουν με κάποιες μικρές μετατροπές το κόλπο που είχαν στήσει στα Λιόσια με τον ''γνωστό εργολάβο'' και τον "γνωστό" δήμαρχο που τώρα είναι υπόδικος(οι)? γιά κακουργηματικές πράξεις).
Οι ''ανθρωποι αυτοί" είναι ο λόγος που η χώρα μας ειναι ουραγός στην πρόληψη-διαχωρισμο στην πηγη και ανακυκλωση των οικιακών σκουπιδιών....αν και πήρανε χρήματα γιά τον σκοπό αυτό τα οποία ''απορροφήθηκαν'' χωρίς αποτέλεσμα.
Ο λόγος είναι ότι δεν τους συμφέρει να αλλάξει η ποιοτική σύνθεση των σκουπιδιών (βλ. μαφία σκουπιδιών στην Νάπολη), γιατί μόνον έτσι πατραμένει το θέμα κάτω κεντρικό έλεγχο δηλ. την δική τους εξουσία.
(το ίδιο συμβαίνει και την ενέργεια που ''κάποιοι παρόμοιοι'' επιβραδύνουν τις μικής κλίμακας εφαρμογές των φωτοβολταικών...αλλά αυτό είναι μία άλλη βάρκα με λεμόνια...)

Εσείς φαίνεσται να έχετε κάνει κάποιες δηλώσεις που είναι υπέρ των συμφερόντων ''αυτών των ανθρώπων''......ας πούμε λοιπόν, επειδή δεν σας αξίζει ο δημόσιος διασυρμός που περιμένει πολλούς άλλους, ότι ότι λόγω φόρτου εργασίας πέσατε θύμα της πονηρίας τους.

Πρέπει όμως να επανορθώσετε....περιμένουμε ενέργειές σας.

Δ.Σ.ΔΑΜΑΣΚΟΣ
ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

σημειωση
Εάν επιθυμείτε μπορώ να παραδόσω στο γραφείο σας την ''περίφημη'' Μ.Π.Ε.
και φυσικά είμαι στην διάθεσή σας για διευκρινείσεις-τεκμηριώσεις.